Vertical Property Management

­

­

­

­

Servicii
Construcții
Lăsați-ne să vă construim casa mult visată, una de care puteți fi mândru și care să definească cu fidelitate stilul dvs de viață.
Renovare
Aveți nevoie de o schimbare la casă? Credeți că poate avea un aspect mai modern? Contactați-ne și vă vom oferi cele mai bune soluții.
Reabilitare
Vreți să păstrați aspectul dar, în același timp să consolidați casa, oferindu-i un aer proaspăt? Noi vă vom transforma spațiul în cel mai scurt timp.
Consultanță
Vă gândiți să vă construiți propria casă dar nu știți de unde să începeți sau cum să arate? La noi veți găsi toate răspunsurile la întrebările dvs!

Despre noi

Locuinta din Vis este una dintre putine firme de constructii din Bucuresti si tara care isi respecta clienti cat si angajati. Creată în 2009 de către Sorin Chirita, compania are peste 6 de ani de experiență în domeniu.

În tot acest timp am construit și renovat peste 2 milioane mp de spații – atât birouri cât și clădiri rezidențiale, lucru pe care l-am putut realiza datorită creativității și profesionalismului echipei noastre. Stilul personalizat și relațiile bune cu clienții noștri ne-au adus mult mai mult decât o reputație bună.  

Misiunea noastră este de a aduce construcțiille la un nou nivel, acesta fiind și motivul pentru care utilizăm doar ultimele tehnici și tehnologii pentru construcții, alături de o serie de sisteme computerizate și software-uri care ne ajută să planificăm și să administrăm cu succes toate fazele procesului de construcție.

Căsuța din Vis